marime text:

Crima in familie! Si-a ucis in bataie fratele mai mic pentru mostenire

Disputa pe mostenire a dus la moarte de om in judetul Bacau, unde un barbat si-a ucis fratele in bataie. Victima si agresorul se certau des in ultimul timp de la casa parinteasca, fara sa astepte de fapt sa mosteneasca ceva, pentru ca mama lor e inca in viata.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia a privit neputiincioasa cum feciorii ei si-au sarit unul altuia la gat. 

Oamenii din sat sunt uluiti de cele intamplate, mai ales ca "averea", asa cum ii spuneau cei doi barbati, e doar o casa batraneasca. Alta bogatie nu era de castigat.

Victima de 40 de ani si agresorul de 47 s-au pus pe cearta ca si cum mama lor era moarta si ingropata.

Batrana le-a spus cu vorba buna ca amandoi vor avea parte de mostenire dupa moartea ei, asa cum era firesc. Fiecare dintre frati se considera insa indreptatit sa primeasca locuinta batraneasca.

Cel mai mic se ingrijise mereu de gospodarie si isi ajutase mama, asa ca sustinea ca lui i se cuvine casa. Cel mare, desi fusese plecat prin tara 15 ani si revenise in satul natal de doar doi ani, spunea insa ca a dat mai multi bani in gospodarie si ca el are dreptul sa ia partea mai mare din avere.

De cate ori erau putin ametiti de bautura, se ajungea la aceeasi disputa.

Acum, cearta s-a dovedit fatala pentru barbatul de 40 de ani, dar nici agresorul nu va ajunge sa se bucure de averea stropita cu sange.

Barbatul risca 20 de ani de puscarie, pentru omor. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu