marime text:

Crima in Bucuresti - barbat de 60 de ani gasit injunghiat in propria casa!

Politistii de la omoruri din Capitala au fost pusi pe jar, dupa ce au gasit un barbat injunghiat in propria locuinta. Omul avea antecedente penale si locuia cu un prieten, care sustine ca ar fi fost plecat toata ziua.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si cum vecinii spun ca nu au vazut pe nimeni in curtea victimei, anchetatorii nu au prea multe indicii. Asteapta raportul medicilor legisti, iar pana atunci analizeaza probele gasite la fata locului.

Barbatul de 60 de ani nu a raspuns la telefon toata dupa amiaza, spun rudele. Marti seara, prietenul cu care locuia l-a gasit fara suflare in casa, plin de sange si cu telefonul mobil langa el.

Anchetatorii spun ca au gasit pe corpul barbatului mai multe lovituri de cutit, ceea ce-i conduce catre suspiciunea de crima. Au adus si un caine politist, in speranta ca vor gasi indicii.

Vecinii au declarat ca nu au vazut pe nimeni care sa fi intrat la victima in curte, desi acesta era vizitat des de barbati necunoscuti. Oricum, ei nu prea au cuvinte de lauda despre victima. Ei se plang ca de cand s-a intors din inchisoare le face numai probleme si chiar si-a alungat familia din casa.

Politistii fac acum audieri si, dupa ce vor primi si rezultatul autopsiei, vor alcatui un cerc de suspecti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu