marime text:

Crima HORROR in Bucuresti! Barbatul torturat si apoi ucis, victima unui iubit gelos?

Un omor de o cruzime rara ii pune pe alerta pe specialistii in criminalistica din Bucuresti: un barbat de 49 de ani a fost gasit spanzurat si plin de lovituri si taieturi, in apartamentul sau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Una dintre ipotezele procurorilor este ca omul, posibil homosexual, a fost torturat de un iubit gelos. Victima divortase de sotia cu care are un baiat si de cativa ani, ducea o cu totul alta viata. Plina de chefuri si vizitatori pusi pe scandal, sustin locatarii.  

Apartamentul omului, aflat pe o strada linistita din sectorul 3, a devenit scena a crimei marti seara. Barbatul a fost gasit de fiul sau, care a trecut sa-l vada, alertat ca tatal lipseste de la serviciu. Cand nu i-a raspuns la usa, a apelat la pompieri.

Politistii au stat mai mult de 20 de ore in locuinta, iar investigatiile s-au extins si in afara ei. Pe langa probele adunate, cei care se ocupa de ancheta trebuie sa stabileasca si cercul de cunostinte al victimei. Se vorbeste despre o viata dubla. 

In fata colegilor de munca, din Piata Dorobanti, unde avea o taraba, poza ca in familist, cu toate ca divortase de mai multi ani. In fata vecinilor insa, parte din secretele omului ar fi iesit la iveala. Politistii cred ca au de-a face cu o crima intre homosexuali.

Psihologii criminalisti au ca prima varianta de lucru crima pasionala. Nu iese insa din discutie nici o crima pentru un jaf.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu