marime text:

Crima din Primaverii: Inainte sa-si ucida mama, Cristina Verona a reclamat la politie ca un vecin i-a furat identitatea!

Ce motive avea fosta jurnalista Cristina Verona sa o omoare pe cea care i-a dat viata si apoi sa se sinucida? La aceasta intrebare incearca sa raspunda achetatorii care investigheaza dubla tragedie din cartierul bucurestean Primaverii.
Crima din Primaverii: Inainte sa-si ucida mama, Cristina Verona a reclamat la politie ca un vecin i-a furat identitatea!

Apartamentul de lux in care s-a petrecut totul este pazit zi si noapte de politisti. Intre timp, prietenii Cristinei, specialista in relatii publice si fost ofiter de presa in cadrul ONU, incearca sa gaseasca explicatii pentru teribilul gest. Vecinii spun insa ca se purta ciudat in ultima vreme si ii tot reclama la politie.

Legistii au dat miercuri dupa-amiaza verdictul teribil - fosta jurnalista Cristina Verona, in varsta de 44 de ani, si-a ucis mama, o femeie de 77 de ani, apoi s-a omorat. Iar tragedia s-a petrecut, se pare, in urma cu aproximativ o saptamana.

Vestea i-a bulversat pe prietenii si colegii cu care femeia a colaborat, de-a lungul vremii, in calitate de redactor-sef la reviste de prestigiu ori ofiter de presa ONU. Cristina Verona avea un CV impresionant. Vorbea sapte limbi straine si era specialista in relatii publice.

"Era o persoana foarte mare iubitoare de animale. Il adora pe cainele ei, Rita, care i-a murit anul trecut. Era pasionata si de calarie, mergea la un moment dat aproape zilnic. Ultima data cand am vazut-o era inceputul lui iunie, cand a facut PR pentru deschiderea Spitalului de Ochi si am fost invitata de ea la eveniment. Era foarte fericita ca a iesit cu brio evenimentul respectiv. Dupa asta am mai vorbit cu ea acum, pe 24 iunie", a dezvaluit Alyson Mutler, de la Associated Press.

Totusi, de la o vreme, ceva nu mergea in viata Cristinei. Parea sa se comporte tot mai ciudat. Au observat-o apropiatii, iar mama a insistat sa-i fie alaturi.

Apartamentul luxos de la etajul 1 al blocului din Primaverii i-ar fi revenit Cristinei Verona in urma divortului de sotul sau. In ultima vreme, mama ei venise sa locuiasca cu ea.

In ultimele luni, Politia a strans mai multe plangeri semnate de Cristina Verona. Isi reclamase vecinii care i-ar fi majorat abuziv facturile pentru apa si gaze. Acuzatiile s-au dovedit a fi neintemeiate. Poate chiar in ziua mortii, a mai ajuns o data la sectie.

Inainte sa survina decesul Cristinei Verona, joi, pe 30 iunie, ea a mers la Sectia 1 Politie si s-a plans unui agenet ca un vecin de al ei, cetatean turc, i-ar fi furat identitatea, fara insa sa dea mai multe detalii. Era foarte agitata si nu a avut rabdare ca un politist sa vina si sa ia o declaratie. Totusi, in urma discutiei, agentul a intocmit un proces verbal.

Ancheta in acest dosar absolut socant este abia la primele pagini. Investigatorii incep audieri lungi, pentru a incerca sa afle care a fost mobilul crimei si de ce o femeie cu o cariera de succes si o viata ce parea implinita a putut face una ca asta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu