marime text:

Crima cumplita la Iasi - o batrana ucisa, iar suspectii sunt copiii ei!

O lupta pentru avere s-a incheiat cu o crima sinistra in judetul Iasi. O femeie de 67 de ani a fost omorita in propria casa, iar fiul si fiica ei sint principalii suspecti. Se certau mereu, iar aseara s-a auzit din nou scandal din casa lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vecinii spun ca femeia nu voia in ruptul capului sa-si imparta bunurile inca din timpul vietii si din cauza asta se certa mereu cu cei doi copii.  Tot ei au fost cei care au anuntat politia cand, sustin ei si-au gasit mama moarta. Nu recunosc ca s-ar fi certat cu ea si au incercat sa le sugereze anchetatorilor ca femeia ar fi avut de fapt mai multi dusmani in sat. Poate de acolo sa i se fi tras sfarsitul, spun copiii ei.

Vecinii ii contrazic insa si ii cred capabil de crima pe amandoi. Isi doreau cu orice pret sa puna mina pe casa femeii si pe animalele din batatura. Dar ea nu vroia sa cedeze.

Politistii au intocmit deocamdata un dosar penal pentru moarte suspecta. I-au audiat atit pe vecini cit si pe copiii femeii si asteapta rezultatul necropsiei pentru a stabili clar ce i-a provocat sfirsitul . Daca se va dovedi ca proprii ei copii  au ucis-o, acestia risca si 25 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu