marime text:

Cazul profesoarei disparute, dupa ce a fost oprita de politie: ucisa si apoi ingropata?

Ipoteza unei crime, urmate de ingroparea cadavrului este luata in calcul in cazul fostei profesoare de la ASE, al carei craniu a fost descoperit in Constanta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Criminalistii au discutat si cu cei care au vazut-o ultima data in viata: politistii care au vrut sa o opreasca in trafic. A fugit de ei, pe camp, iar unul dintre agenti, este  cercetat acum disciplinar, pentru ca nu a incercat, sa o prinda.

Expertii de la Bucuresti vor incerca sa remodeleze craniul gasit, bucata cu bucata. Vor analiza trasaturile persoanei si cu ajutorul mulajelor, vor reconstrui cat se poate de real chipul. Va fi testul final pentru anchetatori, care intre timp asteapta si rezultatul testelor ADN.

Cat despre ipotezele privind moartea femeii de 37 de ani, au luat in calcul toate variantele posibile. Este posibil ca trupul sa ii fi fost sfasiat de maidanezi ori de sacali. Cateva animale au dat tarcoale chiar in momentul cercetarilor la fata locului.

Luminita Calin a fost vazuta ultima oara in noaptea de 11 spre 12 decembrie, intre localitatile Crucea si Stupina, chiar de catre o patrula care a incercat sa o opreasca pentru un control de rutina. Ajunsa in cele din urma de echipaj, soferita a reactionat bizar: a coborat si a fugit de agenti pe camp.

Un elicopter al politiei a survolat a doua zi intreaga zona, dar nu a gasit nimic.

Agentul care nu a alergat dupa femeie atunci cand a vazut-o este cercetat disciplinar. A declarat ca a scapat-o din maini, iar cand aceasta s-a dus pe camp, nu a mai reusit sa o ajunga din urma.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu