marime text:

"Craniul gasit este al Elodiei?" Intrebarea care l-a facut pe Cioaca sa izbucneasca in ras! VEZI VIDEO

Cristian Cioaca a facut show miercuri, la o noua infatisare din dosarul in care este acuzat ca i-a furat bunurile sotiei, Elodia Ghinescu. Politistul a izbucnit in hohote de ras in momentul in care jurnalistii i-au pus intrebari cu privire la craniul in care procurorii isi pun atatea sperante.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."N-am fost nici macar la pescuit in zona in care a fost gasit craniul", a spus Cioaca. El a evitat sa spuna daca Elodia se afla in viata si a tinut sa-l linisteasca pe un reporter, caruia i s-a parut ca schiopateaza: "E o iluzie".

"Era chiar culmea sa ma duc la inmormantarea socrului meu", a mai declarat politistul suspectat ca si-a ucis sotia.

Cristian Cioaca a tinut sa le dea ziaristilor si o tema de gandire - "juramantul mincinos", lasand sa se inteleaga ca face referire la tatal Elodiei, care ar fi mintit sub juramant, care se termina cu formula "Asa sa-mi ajute Dumnezeu!".
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuF. Mihail (2013-02-10 10:26:54)
La banii care a cheltuit Politia cu Cazul Elodia Ghinescu-Cristian Cioca ar trebui ca acuzarea ar trebui sa prezinte probe certe si nu scenarii! Povestea lui Cioaca este inspirata din articolul lui Thomas CSINTA, publicat in Revista "Politia Capitalei": /2012/06/thomas-csinta-ziarul-politia-capitalei_9580.html Exista asemanari! Mertita citit!
raspunde »
di (2010-11-13 23:57:13)
oameni bun.... m-am oripilat auzind intrebarile asa-zisilor jurnalisti.... fratilor..."stimati" jurnalisti (ghilimelele nu-s la oha, sunt pe bune).... luati la mana casetele, faceti colectie, urmariti cadru cu cadru din cazurile oricarei televiziuni SERIOASE vreti voi , si conspectati, luati aminte. Intrebarile puse de voi... sunt de scoala primara. La protv aveam ceva pretentii ,dezamagitor, jurnalistul e plecat cu vaca.... e din alt episod, dar nu din presa.... Astia sunt jurnalistii de ancheta? Prime-time? Oribile, penibile, cretine interventii.....intrebari................ unde pisici ati facut voi scoala de presa???? la Caminul Cultural din Coarnele Caprei, mai mult ca sigur.
raspunde »
Serban (2010-11-11 10:17:48)
Asta nu pare deloc intreg la cap. I s-a facut control psihiatric recent?
raspunde »