marime text:

Craiova - acasa la scandal. Un barbat sustine ca a fost batut de fiul unui judecator!

Un barbat a depus, luni seara, o plangere la Sectia 2 de Politie Craiova, dupa ce a fost agresat in fata blocului de trei indivizi, victima sustinand ca unul dintre agresori ar fi baiatul unui magistrat de la Judecatoria Craiova.
Craiova - acasa la scandal. Un barbat sustine ca a fost batut de fiul unui judecator!

Irinel Ciocarlan (36 ani), din Craiova, a sesizat, luni seara, la Sectia 2 de Politie ca este victima unei agresiuni petrecute chiar in fata blocului in care locuieste, din cartierul 1 Mai. Barbatul le-a spus politistilor ca, in jurul orei 21.30, in momentul in care a ajuns acasa, a fost agresat de trei indivizi, intre care l-ar fi recunoscut pe Andrei L. (22 de ani), fiul unei judecatoare in cadrul Sectiei Civile a Judecatoriei Craiova.

"Luni, la Sectia 2 a fost depusa o plangere penala de catre o persoana care a sesizat ca a fost victima unei agresiuni. Politistii au demarat cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, agent Amelia Caprarin.

Potrivit sursei citate, politistii intreprind cercetari pentru identificarea persoanelor implicate in scandal pentru a fi aduse la sediul Sectiei 2, unde urmeaza sa fie audiate. In urma agresiunii, Irinel Ciocarlan a suferit leziuni minore care nu au necesitat internarea lui in Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu