marime text:

Copil de 9 ani, violat de cumnatul sau, care e cu doar 5 ani mai mare!

Experienta traumatizanta pentru un baiat de 9 ani, din judetul Vaslui. Copilul isi acuza cumnatul, cu 5 ani mai mare, ca l-a violat. Suspectul a disparut imediat dupa incident si este cautat de politisti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intre timp, victima a ajuns la spital, iar medicii au confirmat ca exista urme de agresiune. Ultimul cuvant in acest caz il vor avea insa legistii.

Cei doi baieti si-au petrecut ziua impreuna. Spre seara, au mers pe malul raului Barlad, in apropiere de Negresti, unde adolescentul de 14 ani l-ar fi agresat pe cel mic. Speriat, copilul de 9 ani s-a dus intr-un suflet acasa si i-a povestit mamei prin ce a trecut.

Socata, femeia a sunat la 112 si a cerut ajutorul politiei. O ambulanta l-a transportat pe micut la Spitalul de Urgenta din Vaslui, unde a fost supus unui set complet de analize. Medicii spun ca exista semne ce confirma spusele victimei.

Intre timp, la Negresti, politistii incearca sa ii dea de urma baiatului de 14 ani, care a disparut sabata seara de acasa.
In paralel, si Protectia Copilului a inceput propria ancheta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu