marime text:

Copil de 5 ani, violat in curtea scolii, de un elev de clasa a sasea!

Intamplare cumplita in comuna prahoveana Brazi. Un baietel de numai 5 ani a fost abuzat sexual chiar in curtea scolii din sat. Agresorul este un baiat de clasa a VI-a, iar martori au fost chiar alti elevi de la scoala respectiva.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatelul de 5 ani petrece aproape toata ziua la scoala din sat, unde bunica lui este femeie de serviciu. Si-a facut prieteni multi printre elevii mai mari, care il iau intre ei, la joaca. Numai ca unul dintre baieti, profitand de naivitatea celui mic, l-a supus la perversiuni si chinuri greu de imaginat.

Culmea este ca de fata au fost si alti baieti mai mari, care doar s-au amuzat. N-au realizat cat de grava este fapta si nici cat de traumatizant este pentru cel mic. Scapat din mainile agresorului, copilul s-a plans bunicii, care a anuntat politia.

Baiatul de 13 ani este cercetat acum pentru viol si, daca se dovedeste ca a avut discernamant, risca sa fie transferat intr-o scoala de corectie. Colegii lui, care n-au schitat niciun gest in favoarea victimei, vor avea nota scazuta la purtare. Este decizia inspectoratului scolar, care a facut propria-i ancheta.

Intamplarea s-a petrecut dupa orele de curs, asa ca profesorii supraveghetori nu vor fi sanctionati in niciun fel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu