marime text:

Copil de 13 ani, omorat de un gard electric improvizat!

Un gard electric improvizat, pus la punct de un proprietar care voia sa tina la distanta hotii, a ucis un copil, in judetul Ilfov. Pustiul in varsta de 13 ani si alti doi amici si-au facut planul: sa ajunga cumva la porumbeii pe care omul ii tinea inchisi in curte.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul era cel mai mare dintre prieteni si a vrut sa dea dovada de curaj, asa ca a atins fierul strabatut 220 de volti.

Copiii, unul de 8 ani, altul de 11 si cel de-al treilea de 13 ani, au tot dat tarcoale casei. Voiau sa ajunga la porumbeii pe care proprietarul ii crestea. Cel mai mare si-a facut curaj, a pus mana pe gard si a cazut secerat. Tovarasii au fugit si de frica, n-au suflat o vorba.

Pentru bunicul baiatul care murise electrocutat au inceput grijile: Laurentiu nu mai ajungea acasa. Innebunit durere, a batut poarta proprietarului, un un barbat de 75 de ani, cu care este si ruda. Omul dormea si nu avea habar ca peste noapte in capcana lui cazuse un copil.

Improvizatia trebuia sa il apere de hoti. Nu stia ca este ilegala. De altfel, spune el, si-a anuntat toti vecinii ca isi va pune curent pe gard.

Proprietarul este acuzat acum de omor calificat si este cercetat in stare de libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu