marime text:

Copil de 10 ani in coma, dupa ce a cazut din turla unei biserici

Dumnezeu a privit o clipa in alta parte, crede mama unui baiat de 10 ani din Maramures, dupa ce fiul ei a cazut tocmai din turla bisericii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ramasese inchis in lacas, dupa plecarea tuturor credinciosilor si a cautat disperat o cale de iesire, chiar si in clopotnita inalta de peste 10 metri. Acum e in coma la spital.

Baiatului ii place foarte mult sa mearga la slujbe, insa parintii sai nu au intotdeauna timp sa il insoteasca. Cu timpul, au prins insa incredere sa il lase impreuna cu alti localnici.

Numai ca ultima data, acestia au plecat din biserica fara el, incuind usa in urma lor. Cand si-a dat seama ca nu mai are cum sa iasa, baiatul a intrat in panica si s-a catarat pana in turla, sperand ca va gasi acolo o fereastra deschisa. A si gasit-o numai ca, incercand sa coboare pe acoperis, a alunecat si s-a prabusit peste niste schele. Abia dupa cateva ore l-a gasit pastorul, care a dat alarma.

Acum, baiatul se afla in grija medicilor de la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Atat politistii, cat si reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului au inceput o ancheta, dar este putin probabil ca parintii sa fie trasi la raspundere, mai ales ca vecinii spun ca isi ingrijesc bine copiii. Dealtfel, mama nu se dezlipeste o clipa de la capataiul baiatului si se roaga sa-si revina cat mai repede.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu