marime text:

1 MILION DE EURO a disparut din conturile pe care zeci de oameni le aveau la aceeasi banca!

In secunda in care a primit vestea, unei femei de 89 de ani i s-a taiat respiratia si a fost luata cu salvarea. Cazul are elemente si de suspans. Venit in inspectie la sesizarile clientilor, directorul OPC sustine ca i s-ar fi sugerat o rezolvare "pe cale amiabila". Printre suspecti sunt doar angajati ai institutiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din vorba-n vorba, cei care aveau conturi la sucursala din Brasov si au intrebat cu ingrijorare unde sunt banii lor. Pe multi i-a lasat inima, la propriu. Este si cazul unei pensionare ramasa fara 6.500 de lei. Medicii i-au acordat primul ajutor in sediu, dupa care au transportat-o la spital. Biata de ea nu mai era in stare sa scoata niciun sunet.

Alt client, alt soc. O femeie de afaceri a ramas fara 200.000 de euro. Acum a descoperit cu stupoare ca cineva a tras putin cate putin din banii ei inca din 2006. Suspect i s-a parut ca a doua zi dupa ce a realizat ca este furata, ar fi primit un telefon de la directoarea de operatiuni a bancii, care ulterior a disparut. Ea este doar unul dintre suspectii in acest caz scandalos, alaturi de alti patru angajati, care au continuat sa vina la serviciu.

Cativa dintre pagubiti si-au dat seama ca ceva se intampla inca de saptamana trecuta. Toti aveau depozite la termen si faceau mai mult depuneri. Oamenii s-au plans la banca, dar au crezut ca situatia se rezolva, pentru ca asa le-au promis functionarii.

Cand au vazut ca zilele trec si nu se rezolva, au facut plangeri la politie si la Protectia Consumatorului. Intr-un comunicat, banca a transmis ca in functie de rezultatele verificarilor, va respecta legislatia, astfel incat sa nu fie pagubit niciun client caruia legea ii da dreptate.

Mai grav este ca seful OPC, care a fost miercuri in control, sustine ca cei din conducerea bancii ar fi incercat sa faca presiuni asupra lui.

Pe de alta parte, Credit Europe Bank anunta, intr-un comunicat de presa, ca a deschis o ancheta interna si a facut plangere penala in acest caz: "Referitor la declaratiile aparute in presa cu privire la incercarea de 'musamalizare' a cazului de catre Banca, dorim sa mentionam ca faptele descrise mai sus demonstreaza deschiderea si transparenta noastra, precum si dorinta de a colabora cu toate autoritatile in rezolvarea situatiei".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu