marime text:

Control total in portul Constanta! Toate containerele sosite recent au fost deschise!

Zi plina in Portul Constanta, unde continua descinderile in forta, in cautarea marfurilor de contrabanda aduse din China. Cea mai importanta problema este ca toate aceste controale vin la patru zile distanta dupa ce procurorii anti-coruptie au facut verificari in acelasi loc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Deja 30 de persoane, printre care si un senator, au fost acuzate de evaziune fiscala si fapte de coruptie, iar seful serviciului secret al Internelor din Constanta a fost destituit.

Ordinul dat de sus a fost: control total. Asa ca politistii de frontiera si vamesii au deschis toate containerele care au sosit in ultima perioada.

Fiecare container este scanat, pentru a fi verificate lucrurile din interior. Daca in hartii scrie gresie, iar aparatul confirma acest lucru, nu are rost ca toata marfa sa fie descarcata. In caz contrar, toate vagoanele fara exceptie sunt deschise si verificate. Fie ca este vorba de tigari sau obiecte vestimentare, trebuie sa corespunda cu datele trecute in declaratiile vamale. Daca nu se intampla asta este vorba clar de evaziune fiscala.

Sunt implicati in aceasta actiune de amploare toti cei care, conform legii, trebuie sa se asigure ca marfurile care ajung in Romania sunt conforme cu actele de insotire si pentru ele se platesc toate taxele necesare.

Controlul din portul Constanta se va incheia abia peste o saptamina. Tot atunci vom afla si ce nereguli au gasit autoritarile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu