marime text:

Contrabandisti jefuiti de POLITISTI! I-au amenintat cu pistolul si le-au luat tigarile

Nu esti hot daca furi de la hoti, s-au gandit doi politisti din Galati, care au navalit in casa unor contrabandisti si le-au cerut tot stocul lor de tigari. I-au amenintat cu un pistol si un spray lacrimogen, inainte sa plece cu 40 de baxuri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aveau de gand sa vanda tigaretele apoi si sa se lanseze in afaceri, dar li s-a infundat.

Politistii au dus tigarile intermediarului care trebuia sa le puna pe piata, numai ca acolo ii astepta o surpriza: contrabandistii i-au urmarit si i-au luat la bataie. Suparati ca nu si-au putut duce planul la capat, subofiterii au facut plangere la politie, reclamand ca sunt santajati.

Politistii de la Investigatii Criminale au dejucat planul colegilor lor. Li s-a parut suspect cand politistii au declarat in reclamatia facuta ca au gasit tigarile de contrabanda pe strada si de aici au pornit ancheta. Asa l-au gasit si pe cel care le mediase afacerea si au ajuns pana la familiile contrabandistilor.

Chiar daca nu sunt usa de biserica, oamenii au povestit ca s-au trezit cu politistii la usa, imbracati in civil si au fost amenintati cu pistolul. Dupa fapta lor, politistii au fost arestati, dar nu au vrut sa declare nimic despre acuzatiile aduse.

Sunt in arest preventiv in Penintenciarul din Galati pentru 29 de zile si vor sa faca recurs. Amandoi au demisionat deja din Politie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu