marime text:

Constantin Ninel Potarca, fost candidat la presedentie, a ajuns in arest

A visat candva sa ajunga presedintele Romaniei, dar acum este in arestul politiei. Constantin Ninel Potarca sau Obama de Meteor, cum i se spunea candidatului din partea romilor la alegerile prezidentiale din 2009, a ajuns pe mana politiei din Gorj.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Este acuzat de evaziune fiscala in mai multe dosare, procurorii sustinand ca a prejudiciat satatul cu o suma - astronomica.
Luni seara a primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore, iar la aflarea vestii - sustinatorii lui au pornit scandalul.
 
Procurorii sustin ca firmele lui Potarca ar fi emis facturi fictive, ar fi facut ilegal achizitii in leasing si nu au platit impozit pe profit ani de-a randul, pana cand prejudiciul a ajuns de ordinul sutelor de mii de euro. In plus, Potarca ar fi obtinut numai in ultimul an 90.000 de lei, din returnari ilegale de TVA.
 
El este banuit si ca si-ar fi falimentat voit unele firme, in timp ce deschidea altele ca sa scape sau sa intarzie plata obligatiilor catre creditori, si catre stat.
 
Nepotul sau este acuzat de complicitate, iar marti vor fi prezentati amandoi instantei cu propunerea de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat, fostul candidat la Presedintie risca pana la 10 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu