marime text:

Conducea un microbuz plin de calatori, desi n-a avut niciodata permis!

Cu o inconstienta vecina cu nebunia, un barbat din Constanta facea curse regulate cu un microbuz, fara sa fi avut in viata lui permis. Ar fi continuat sa o faca mult si bine, daca politistii nu l-ar fi oprit joi seara, pentru un control de rutina.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Era in timpul serviciului si avea masina plina de calatori, care nici nu-si imaginau in ce pericol se aflau.

Microbuzul a fost oprit la unul dintre punctele de control, iar cand oamenii legii i-au cerut documentele soferului, acesta a ridicat din umeri. Echipa de control i-a verificat imediat identitatea si asa s-a aflat ca barbatul de 32 de ani nu a avut niciodata permis. Ba mai mult, a mai fost prins conducand in 2007, cand a si fost dat in urmarire generala, iar acum a avut tupeul sa se angajeze la o firma de transport calatori .

Politistii l-au condus imediat la sectia de politie, iar calatorii au fost preluati de o alta masina.

In timpul audierilor, anchetatorii au aflat ca barbatul era angajat doar de trei zile la firma de maxi-taxi, dar ca mecanic auto, nu ca sofer. Ramane de vazut cum de a ajuns el sa conduca autovehiculul si sa puna in pericol viata a sute de calatori.

Barbatul de 32 de ani nu a vrut sa le spuna politistilor cine i-a dat pe mina microbuzul.

Politistii ii asteapta la audieri si pe sefii barbatului, care trebuie sa explice cum de a ajuns individul la volanul microbuzului, fara sa aiba permis.

Cat despre soferul inchipuit, daca nu da peste un judecator indulgent, are multe sanse sa ajunga la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu