marime text:

Comunitar, adica la comun? Un politist a "imprumutat" telefonul unui tanar

Un politist comunitar din Arad este cercetat de politisti dupa ce un tanar a reclamat ca acesta, impreuna cu alte doua persoane, l-a batut pe strada si i-ar fi furat telefonul mobil.
Comunitar, adica la comun? Un politist a imprumutat telefonul unui tanar

Conform relatarilor presupusei victime, in noaptea respectiva a fost atacat pe strada de trei indivizi, care i-ar fi furat telefonul mobil. Reclamantul sustine ca agresorii nu i-au spus nimic si ca l-au lovit cu pumnii si cu picioarele in timp ce mergea pe jos pe Calea Aurel Vlaicu. Imediat dupa incident, tanarul a depus o plangere la Politie, in grupul de presupusi agresori fiind identificat si Dan Salih Ianasi, agent in cadrul Politiei Comunitare Arad.

Alaturi de acesta a fost identificat si un al doilea agresor, in varsta de 28 de ani, in timp ce al treilea este cautat. Intr-un comunicat de presa remis, joi, de Politia Comunitara Arad, se arata ca "Ianasi Dan Salih, angajat in calitate de guard (agent de paza - personal contractual), este cercetat de Inspectoratul de Politie Judetean Arad intr-un dosar penal, impreuna cu alte persoane, pentru comiterea infractiunilor de loviri si alte violente, respectiv furt".

"Pana la finalizarea cercetarilor nu putem da detalii cu privire la gradul de implicare al angajatului.Cert este ca altercatia la care acesta a fost partas s-a petrecut in timpul liber al acestuia", se arata in comunicat. Conform sursei citate, Politia Comunitara "se delimiteaza de gestul incalificabil al angajatului, considerand comportamentul acestuia nedemn pentru un angajat al unei institutii al carei obiect de activitate este ordinea si linistea publica".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu