marime text:

Coloane de masini de 10 kilometri pe DN 1, dupa impactul dintre doua TIR-uri!

Drumul National 1 a fost blocat joi seara mai bine de 4 ore, intre Sibiu si Ramnicu Valcea de doua TIR-uri care s-au ciocnit. Accidentul s-a produs pe o ploaie torentiala, care insa nu l-a convins pe soferul unuia dintre TIR-uri sa incetineasca si a ajuns pe contrasens.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vinovat de producerea accidentului pare a fi soferul unui TIR romanesc care transporta 20 de tone de adeziv din Germania spre Bucuresti.
 
Localnicii din Talmaciu au auzit zgomotul puternic si au iesit sa vada ce s-a intamplat. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar masinile au fost grav avariate, iar dintr-unul din TIR-uri s-au imprastiat pe sosea cativa saci cu adeziv praf.
 
Pentru ca administratorul drumului, Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi nu are utilaje pentru deblocarea traficului in cazul unui astfel de accident, a fost nevoie sa se apeleze la o societate privata, din judetul vecin.
 
Asa ca a durat mai bine de 4 ore pana sa fie fie adus un utilaj special, care sa traga TIR-urile din drum.
 
Intre timp, coloanele de masini au depasit 10 kilometri, pe ambele sensuri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu