marime text:

Coletele suspecte au bagat spaima in ambasadele din Italia

Un colet suspect a fost descoperit luni la ambasada Finlandei de la Vatican, dupa ce un pachet cu explozibil a fost dezamorsat in cursul diminetii la ambasada Greciei din Roma, relateaza AFP.
Coletele suspecte au bagat spaima in ambasadele din Italia
Pompierii si o echipa de genisti a carabinierilor s-au deplasat la sediul ambasadei finlandeze, potrivit agentiei italiene de presa Ansa.
 
Pachete suspecte au fost gasite, luni, in fata a numeroase ambasade din Roma, informeaza presa italiana.
 
Pachete suspecte au fost depistate la ambasadele Greciei, Venezuelei, principatului Monaco, Marocului, Danemarcei, Ucrainei si Irlandei, precizeaza La Repubblica. Se pare ca singurul dispozitiv exploziv a fost gasit la ambasada Greciei, in celelalte cazuri fiind vorba de alerte false.
 
Pachetul trimis la ambasada Greciei a fost deschis de un angajat, dar dispozitivul nu a explodat. Potrivit unor surse din cadrul politiei, este vorba de un dispozitiv exploziv similar cu cele care au explodat saptamana trecuta la ambasadele Elvetiei si statului Chile.
 
Incidentele intervin dupa ce doua colete-capcana au explodat saptamana trecuta, la ambasada Elvetiei si la ambasada statului Chile, provocand ranirea a doua persoane.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu