marime text:

Clinica privata Medlife, data in judecata de parintii unei fetite de 3 ani. Cer daune de 1 milion de euro

Razboi deschis intre un avocat din Bucuresti si clinica privata Medlife. Omul cere 1 milion de euro in instanta, daune totale, si acuza personalul medical de malpraxis si vatamare corporala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Reclamantul spune ca imediat dupa nastere, fetitei lui i s-au facut niste injectii in urma carora a suferit leziuni la un picior.

Reprezentantii Medlife au transmis sunt de acord sa sprijine familia fetitei, in acest caz incurajand efectuarea unei expertize medico-legale independente, care sa stabileasca daca este sau nu vorba despre caz de malpraxis

Deja avocatul - tatal fetitei, care acum are 3 ani - a deschis doua procese pe numele clinicii: unul penal si unul civil.

Pe numele clinicii exista o plangere penala, facuta de parintii fetitei inca din anul 2009,  iar familia a deschis si un proces civil, in care va fi termen pe 10 februarie.  Acestia cer clinicii daune de 1 milion de euro, pentru vatamarea corporala produse fetitei, imediat dupa nastere.

Copila a suferit dupa aceea mai multe operatii, una in Austria, iar acum, spun parintii, fetita a ramas cu varice la piciorul drept.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuanonim (2011-02-05 13:02:13)
doctorii din romania asta e fratilor....ai mai buni sunt plecati in alte tzari pt ca tzara noastra e de kk
raspunde »
Pt. nesimtitul de mai jos (2011-02-05 01:21:07)
Poate 2 pumni meriti tu pentru aberatile pe care le-ai scris,nu sti ce inseamna sa ai copii si cineva sa-i nenoroceasca.Daca erai tu in locul parintilor faceai la fel, asa ca nu mai critica ca nu esti mai presus decat alti...Criticarea altora...tipic romanesc.
raspunde »
ghever (2011-02-04 22:23:52)
prietene,tipic romanesc este sa fim tratati cu fundu de sistemul sanitar romanesc........afara spitalele au fonduri pentru malpraxis ca sa nu se ajunga in instanta ,unde despagubirile sunt grase......deci tipic romanesc e sa inghitim toate ********** de 20 de ani incoace,asa ca sa ceara 5 milioane ,ca de aia sunt privati si te jupoie,,,,,,
raspunde »
... (2011-02-04 22:06:49)
da i-o dat 2 pumni in picior sa i se umfle si repede sa dea vina pe cineva si sa ceara 1kk euro si viseaza sa nu mai lucreze toata viata...tipic romanesc :)
raspunde »