marime text:

Clinica privata Medlife, data in judecata de parintii unei fetite de 3 ani. Cer daune de 1 milion de euro

Razboi deschis intre un avocat din Bucuresti si clinica privata Medlife. Omul cere 1 milion de euro in instanta, daune totale, si acuza personalul medical de malpraxis si vatamare corporala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Reclamantul spune ca imediat dupa nastere, fetitei lui i s-au facut niste injectii in urma carora a suferit leziuni la un picior.

Reprezentantii Medlife au transmis sunt de acord sa sprijine familia fetitei, in acest caz incurajand efectuarea unei expertize medico-legale independente, care sa stabileasca daca este sau nu vorba despre caz de malpraxis

Deja avocatul - tatal fetitei, care acum are 3 ani - a deschis doua procese pe numele clinicii: unul penal si unul civil.

Pe numele clinicii exista o plangere penala, facuta de parintii fetitei inca din anul 2009,  iar familia a deschis si un proces civil, in care va fi termen pe 10 februarie.  Acestia cer clinicii daune de 1 milion de euro, pentru vatamarea corporala produse fetitei, imediat dupa nastere.

Copila a suferit dupa aceea mai multe operatii, una in Austria, iar acum, spun parintii, fetita a ramas cu varice la piciorul drept.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu