marime text:

Clientul nostru, sacul nostru de box! Cum sa ne intre in magazin insotit de caine?

Administratorul unui magazin din Craiova este cercetat de politisti dupa ce in noaptea de duminica spre luni a lovit un client cu bata pe motiv ca acesta ar fi vrut sa intre in magazin cu un caine. Cea care a chemat Politia a fost chiar vanzatoarea magazinului.
Clientul nostru, sacul nostru de box! Cum sa ne intre in magazin insotit de caine?
Vanzatoarea a sunat la Politie sa vina sa aplaneze conflictul dintre administratorul magazinului si client, care a izbucnit in momentul in care administratorul magazinului i-a cerut clientului insotit la cumparaturi de cainele sau sa iasa afara. Dupa ce s-au certat, administratorul magazinului s-a dus la masina lui, a scos o bata din portbagaj si a inceput sa dea in client, pentru inceput in picior.
 
Cand au controlat portbagajul masinii administratorului magazinului, politistii au gasit o bata de un metru si un cutit cu o lama de 16 centimetri. Clientul lovit a depus plangere impotriva administratorului pentru lovire si alte violente, iar acesta este cercetat de politisti si pentru port ilegal de arma alba, dosarul urmand sa fie preluat de catre procurorii Parchetulului de pe langa Judecatoria Craiova.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu