marime text:

Clanurile de romi din Capitala, din nou in razboi! Motivul: o femeie a fost taiata cu sabia si rapita

Minute in sir s-au auzit numai urlete, sambata seara, pe o strada din sectorul 1 al capitalei si, de-atata galagie, politistii care impanzisera zona au inteles cu greu ce-a provocat criza de nervi a unei familii de romi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii strigau cu totii in acelasi timp ca o femeie din neamul lor a fost taiata cu sabia si rapita. O cereau inapoi, dar nici cu rivalii nu voiau sa se puna rau, asa ca pana dimineata, inca nu se hotarasera daca sa depuna sau nu plangere.
 
O femeie aproape ca ragusise, tipand ca doi romi dintr-o familie rivala i-au batut sora, de 36 de ani. Dupa ce au obosit lovind-o, ar fi aruncat-o intr-o masina si dusi au fost.
 
Se pare ca atacul l-ar fi planuit un barbat pe care il stiu bine rudele celei rapite. E chiar concubinul cu care femeia a trait de cand s-a intors din Italia. L-a parasit dupa o vreme si, de-atunci, individul a paindit momentul sa se razbune.
 
Trei echipaje de politie si doua ambulante au venit imediat ce familia femeii a cerut ajutor la 112. In cartier n-au mai gasit insa decat rudele infierbantate, carora nu le mai tacea gura.
 
Politistii au supravegheat zona cateva ore. Nu pot incepe insa cautarile, daca familia agresata nu va depune plangere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu