marime text:

Clanul Stoaca, dupa gratii! Unul dintre membri se plimba cu un Cadillac de 100.000 de euro!

Doisprezece persoane suspectate de trafic de heroina in Sectoarele 2, 3 si 5 din Capitala, precum si de furtul unui autoturism Cadillac de 100.000 de euro si de savarsirea unui viol, care fac parte din clanul Stoaca, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile.
Clanul Stoaca, dupa gratii! Unul dintre membri se plimba cu un Cadillac de 100.000 de euro!

Cei 12, cu varste cuprinse intre 18 si 52 de ani, toti din Bucuresti, au fost arestati preventiv in 1 septembrie, pentru trafic de droguri de mare risc, constituirea unui grup infractional organizat si detinere sau port de arma neletala, fara drept, se arata intr-un comunicat de presa de marti al Politiei Romane.

Acestia au fost prinsi in 31 august, cand politistii antidrog, cu sprijinul jandarmilor Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, au descins la opt dintre locuintele suspectilor, in Sectoarele 2, 3 si 5 ale Capitalei, in baza autorizatiilor emise de Tribunalul Bucuresti.

Echipele de anchetatori au confiscat, in urma perchezitiilor, aproximativ 30 de grame de heroina, 30 de comprimate de metadona si peste 2.000 de lei, suma ce ar fi provenit din traficul de droguri.

Suspectii au fost dusi la audieri la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), fiind retinuti in aceeasi zi.

Totodata, politistii au stabilit ca unul dintre membrii gruparii, S.R., detinea un autoturism Cadillac, in valoare de 100.000 de euro, care figura drept furat din 10 mai, din Belgia. in masina, ofiterii au gasit si un pistol cu gaze, de calibru opt milimetri, detinut ilegal.

In urma cercetarilor s-a mai stabilit ca S.R. era cautat si de politistii din Giurgiu, fiind suspectat de viol.

Cei 12, care fac parte din clanul Stoaca, au fost prezentati Tribunalului Bucuresti, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, in 1 septembrie. De asemenea, s-a propus catre DIICOT instituirea sechestrului asiguratoriu pe bunurile suspectilor (imobile si masini).

Cercetarile sunt continuate de catre politistii antidrog ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu