marime text:

Circ INCREDIBIL pe aeroport! Un barbat alearga dupa iubita lui care incearca sa urce in avionul spre libertate!

Scena s-a petrecut marti dupa-amiaza, in fata aeroportului din Timisoara. Un barbat disperat ca il paraseste iubita si pleaca la munca in Spania a vrut sa faca totul ca sa o impiedice.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A fost oprit de politistii din zona, dar s-a smuls din mainile lor si a fugarit-o pe femeie, incercand sa puna mana pe biletul ei de avion.

Cei doi traiesc impreuna de mai multi ani, dar se pare ca femeia voia sa puna capat relatiei. De curand reusise sa-si gaseasca o slujba in Spania, iar marti a incercat sa plece de acasa fara ca barbatul sa afle.

Dupa ce a ajuns in aeroport a inlemnit cand l-a vazut cum o fugareste prin multime si a cerut ajutorul politistilor. Acestia au reusit cu greu, a doua oara, sa-l retina pe individ si sa recupereze biletul femeii.

Pentru spectacolul oferit, barbatul s-a ales cu o amenda de 200 de lei, dar nu acesta este cel mai mare necaz pentru el.
Iubita a reusit sa prinda avionul si sa plece in Spania.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu