marime text:

"Cine ne-a inecat copilul?" - drama intr-o familie din Suceava

O familie din judetul Suceava, plinge dupa un baiat de 18 ani, gasit fara viata in apele riului care trece pe la marginea orasului. Oameni sunt convinsi ca cineva l-a omoarat desi politistii se gandesc mai degraba la un accident sau o sinucidere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Corpul neinsufletit al baiatului a fost descoperit de un om venit intimplator in zona, la pescuit. Barbatul a inlemnit cind a dat cu ochii de cadavrul care plutea in apele Sucevei.

A sunat la 112 si abia a reusit sa descrie peisajul de groaza. Imediat, o echipa de criminalisti a sosit acolo.. Trupul tinarului nu avea urme de violenta si, initial, politistii nu au reusit sa-l identifice. Baiatul figura insa ca disparut de pe 27 aprilie si asa au ajuns politistii la parintii lui.

Coplesiti de durere, oamenii spun ca fiul lor a plecat  de-acasa, fara sa le spuna ceva. Il stiau abatut pentru ca nu reusea sa-si gaseasca de munca, dar baga mina in foc ca nu ar fi putut sa se gindeasca la sinucidere.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu