marime text:

Cine a vrut sa le vada arse? Un BMW, un Audi, un VW si o KIA incendiate!

Scrumul s-a ales de 4 masini de lux azi-noapte, in Capitala, in urma a doua incidente trase parca la indigo. Doua dintre autoturisme au ars in parcarea unui bloc din Rahova, sub privirile neputincioase ale proprietarei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Cele 4 masini sunt un BMW X3 (pret de pornire 28.000 de euro), un VW Phaeton (pret de pornire 50.000 de euro), un Audi A6 (pret de pornire 30.000 de euro) si o KIA C'eed (pret de pornire 10.000 de euro)

Aproape de miezul noptii, pompierii au fost anuntati ca in cartierul Rahova doua masini au luat foc in parcarea unui bloc de locuinte. Au intervenit imediat, insa flacarile au distrus automobilele de lux. Ambele erau proprietatea unei femei, care aproape ca a lesinat cand a vazut incendiul.

Cei care au dat alarma au fost cativa locatari, deranjati de fumul gros care le invadase apartamentului. Unii au coborit in graba si au incercat sa stinga incendiul inainte de venirea pompierilor, dar nu au reusit.

Focul a fost stins, in cele din urma, de pompieri. Ei incearca sa afle daca incendiul a izbucnit din cauza unei probleme tehnice la una dintre masini sau daca la mijloc este o mana criminala.

O scena similara s-a produs azi-noapte si in Cartierul Militari. Alte doua masini de lux, parcate de asemenea, in fatza unui bloc au fost ravasite de flacari. Focul a fost observat chiar de unul dintre proprietarii automobilelor. Barbatul este sigur ca cineva i-a vrut raul.

Pagubitii au depus plangeri la politie, iar anchetatorii depun acum eforturi pentru a afla cauzele incidentului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu... (2011-07-05 21:08:44)
de cand e kia masina de lux?=))
raspunde »
elen (2010-09-02 12:49:52)
la niste daci dinalea toate coapte nu-le dadea foc... Dar tiganu ala ce le mai multumeste :)))))))))))))))))) ...DECI LUATI EXEMPLU DE LA EL :))))))))))))
raspunde »
don alex (2010-08-31 18:27:03)
Dupa voce ala e TZIGAN ..... asa va trebuie tziganiilor daca faceti lucruri necurate .... BANII FURATI SUNT NECURATII !!
raspunde »
GIGI (2010-08-31 15:18:35)
Iertati-mi rautatea ... site-ul este moderat ok de divizia Web a voastra. Stirile sunt proaspete, pacat ca sunt asa de multe materiale in lume si in tara noastra care sa ii faca tirajul. Dar asta este realitatea.
raspunde »
JURIU (2010-08-31 14:49:21)
Daca nu au auzit si ei de Goagal !
raspunde »