marime text:

Chelu, despre mita de la Interne: Fatuloiu se targuia ca o femeie sa-i duc banii in birou

Omul de afaceri Catalin Chelu lanseza un atac virulent la adresa celui pe care ar fi incercat sa il mituiasca: fostul secretar de stat Dan Fatuloiu. Potrivit suspectului, chestorul este "un santajist " si "ar fi provocat totul, ca sa arate el cat este de curat".
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa cinci zile de arest, omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai au incercat joi sa joace ultima carte pentru a obtine eliberarea. L-au atacat direct pe chestorul Dan Fatuloiu, dar si pe fiul acestuia Alexandru.

De pilda, Stefan Badea a declarat ca: "Am fost santajat cu executare silita de catre Alexandru Fatuloiu si am fost interceptat in mai multe randuri de catre acesta. Eu m-am dus la Dan Valentin Fatuloiu sa-i spun secretarului de stat ca fiul sau ma santajeaza".

Un alt suspect, Antonel Bunu, afirma: "Inca din luna aprilie eram tocati sistematic de Alexandru Fatuloiu (...) caz in care mi s-au trimis acte si unele documente din niste dosare cu care eram amenintati".

Alexandru Fatuloiu neaga totul: "Acesti domni incearca sa se apere aparand pe media cu tot felul de acuzatii false. Domnul Badea a venit la mine, mi-a spus ca domnul Chelu are anumite probleme, anumite dosare. Mi-am facut datoria, i-am spus tatalui meu si am plecat la DNA, am facut autodenunt".

In sala insa Catalin Chelu a spus altceva: "Fatuloiu se targuia ca o femeie, numai, numai sa-i duc banii acolo (in biroul, n.r.). Cand a vazut ca nu-i aduc banii acolo, el s-a oferit si a venit cu mine la masina. In 19 noiembrie, Fatuloiu a spus: «Stai ca vin cu tine», si m-a condus jos pe scarile ministerului. M-a luat de brat si ma tot intreba « Unde-s masinile, unde-s banii?» Am ajuns intr-un final la masina, de unde i-am dat o punga cu promotionale, agende si pixuri".

In ciuda acestor afirmatii, instanta a decis sa respinga recursurile facute de cei patru, asa ca vor ramane dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu