marime text:

Cere si ti se va da. A jefuit o casa de pariuri fara arma, amenintari sau lovituri!

Poate cea mai usoara lovitura din istoria jafurilor comise in case de pariuri s-a dat miercuri dimineata, la Constata. Un individ a intrat intr-un astfel de local si fara sa fi inarmat sau sa o ameninte pe casiera, i-a cerut simplu toti banii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia i-a dat fara sa clipeasca 4.200 de lei, iar barbatul s-a facut nevazut.

Atacul a fost dat imediat dupa deschiderea casei de pariuri. Femeia de la ghiseu spune ca barbatul ar fi vazut usa deschisa si si-a facut curaj. Nu a lovit-o, nu a amenintat-o si nici nu era inmarmat. Totusi, femeia a intrat in panica si i-a dat 4.200 de lei.

Barbatul a fugit, iar femeia a iesit dupa el in strada. Abia apoi s-a intors inauntru, a actionat butonul de panica si a sunat la 112.

Criminalistii cauta acum amprente si se bazeaza pentru prinderea hotului si pe declaratia femeii, care l-ar fi vazut foarte bine pe fugar. Ea le-a declarat politistilor ca barbatul avea o esarfa pe gura si purta o geaca de culoare neagra. Potrivit descrierilor femeii, este tanar, nu are mai mult de 20 de ani, ochii verzi si aproximativ 1,70 metri inaltime.

Ancheta politistilor este ingreunata de faptul ca in casa de pariuri nu exista camere de supraveghere.

Cand si daca va fi prins, individul va fi cercetat pentru furt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu