marime text:

Cele patru lazi cu focoase de initiere, furate acum trei zile dintr-un tren, au fost gasite in Chitila!

Erau ascunse intr-un pasaj de trecere pe sub calea ferata, pe unde ar fi circulat chiar trenul ce trebuia sa transporte armamentul in Bulgaria. Politistii au ridicat munitia si au pus la punct un cerc de suspecti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa cum scrie gandul.info, unul dintre banuitii chemati la audieri ar fi un baiat de 14 ani.

Zeci de echipaje de politie si jandarmi au impanzit, luni seara, orasul Chitila. O strada intreaga aflata in apropiere de calea ferata a fost complet blocata. Jandarmii nu au mai lasat pe nimeni sa treaca.

Lazile au fost gasite intr-un pasaj de trecere pe sub calea ferata, una dintre cele patru fiind desigilata. Cel mai probabil, cel care a furat armamentul le-a abandonat acolo in momentul in care si-a dat seama peste ce a dat.

Politistii au dus focoasele la Parchetul Militar, ca probe in dosarul furtului instrumentat de procurori. Cercul de suspecti s-a marit, insa pana in acest moment, nu s-au facut retineri.

Peste noapte locul a fost pazit de jardarmi, pentru ca nimeni sa nu patrunda in perimetrul in care s-ar mai putea afla probe.

Tot luni seara, mecanicul trenului si mecanicul-ajutor au fost concediati pe motiv ca si-au incalcat sarcinile de serviciu, in momentul in care au sustras si au vandut 75 de litri de motorina din tren.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu