marime text:

Cel mai mare dosar de evaziune fiscala: TONE de produse contrafacute, gasite la marginea Capitalei!

Romania a fost si ramane raiul marfurilor ieftine, de proasta calitate. Chiar la marginea Capitalei, in niste depozite care se intind pe 10 hectare, autoritatile au gasit tone de cosmetice, haine, incaltaminte si tutun cu numele unor marci de succes, grosolan falsificate.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Este cel mai mare dosar de evaziune fiscala realizat vreodata.

400 de lacate au fost taiate de politistii din Ilfov si de comisarii Garzii financiare. Au intrat in zona cu depozite de la marginea Bucurestiului si au descoperit numai marfuri de provenienta dubioasa. Tot acolo au gasit si dovezi ca pana si scutecele erau reambalate, ca sa li se piarda urma.

Cei care plasau aceste produse se foloseau de numele unor marci vestite, mizand pe naivitatea clientilor. Potrivit autoritatilor, toate au fost  aduse din China, Turcia sau Egipt, de niste cetateni arabi carora le-au mers foarte bine afacerile.

Proprietarul nu a fost de gasit. Politistii care se ocupa de ancheta vor distruge produsele confiscate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu