marime text:

Cel mai infocat suporter al Universitatii Craiova s-a sinucis pentru ca echipa a cazut in a 2-a divizie!

Cel mai infocat suporter al echipei Universitatea Craiova a fost gasit fara suflare in locuinta sa din Caracal. Celebrul Manolo, sufletul galeriei alb-albastre, avea 53 de ani si de cand se stie nu a lipsit de la niciun meci.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acum insa l-a invins vestea ca echipa sa favorita a trecut in divizia a 2-a.

Manolo era faimos pentru cantecele sale la trompeta si pentru acel sombrero facut din paiele culese din Lunca Oltului.

Chiar si atunci cand alti suporteri ai Craiovei au renuntat sa-si sustina echipa, el canta pe stadion ca si cand ar avea in spate 40.000 de spectatori.

In urma cu doua saptamani, insa, Manolo a ajuns acasa extrem de dezamagit. Universitatea Craiova pierduse in fata echipei Dinamo.

Manolo spunea de o saptamana incoace ca-si doreste moartea, dar nimeni nu l-a luat in serios. Marti seara, fiica lui l-a gasit fara suflare si legistii n-au nici o indoiala ca a fost o sinucidere.

Manolo fi ingropat cu steagul Universitatii Craiova, cu fularul si cu tricoul favorit, embleme ale marii lui pasiuni.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuclick (2011-05-26 22:05:23)
Daca retrogradarea Stiintei e abia al o sutalea motiv pentru care omul asta a ales sa treaca in lumea din care Oblemenco si ceilalti vajnici strajeri ai Universitatii privesc echipa suspinand din ceruri, cei care au contribuit mai mult sau mai putin la dezastru sunt criminali morali. Omul asta nu si-a luat viata, i-a fost luata de vulturii hulpavi si de bizonii in putrefactie, trecatori prin existenta. E fascinant totusi cum o echipa de fotbal poate sa produca drame de asemenea dimensiuni. Nu-l judecati pe Manolo! Judecati-i pe cei care l-au ``asasinat`` cu sulitele otravite ale incompetentei si noroziei.
raspunde »
Liviu (2011-05-25 20:47:08)
Am auzito si pe asta.Pacat de omul acela, dar nu pot sa faci asa ceva pentru ca o echipa de footbal.Sincer mas sinucide doar daca as fi avut o boala incurabila care mar fi chinuit foarte tare, si nas fi putut sa dorm fiindca ma durea tot corpul in fiecare secunda.Dar probabil nici atuncia....
raspunde »
diamant (2011-05-25 19:58:54)
R I P . dar sa te sinucizi pt o ekipa de fotbal?...cam exagerat
raspunde »
danko (2011-05-25 18:37:09)
n-ar fi mai bn sa go si tu si tot neamul tau de cocalari dupa bietul om , ha?, ce zici weak ?
raspunde »
weak (2011-05-25 15:52:32)
mentally challenged ! go si restul dupa el !
raspunde »