marime text:

Cei care cumpara tigari de contrabanda ar putea fi sanctionati!

Praf in ochi pentru creduli si multi bani negri in buzunarele contrabandistilor de tigari. Au trecut doar cateva luni de cand peste 200 de vamesi si politisti de frontiera erau acuzati de luare de mita si trafic cu tutun, ca pietele s-au umplut iar de marfa fara timbru.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Exista doar doua explicatii posibile - fie hotii s-au specializat peste masura, fie spaga la granita este din nou la putere.

Patru autotorisme ticsite cu tutun de contrabanda au gasit politistii Sectorului 2, in apropierea pietei Obor.

Speculanti insinueaza ca isi impart in continuare profitul cu cei care ar trebui sa stopeze fenomenul: vamesii si angajatii de la frontiera. Asta in conditiile in care 200 dintre ei au fost arestati, in cadrul celei mai mari campanii anticoruptie pusa la cale de autoritati.

Este adevarat si ca traficantii si-au perfectionat metodele. Acum doua saptamani, de pilda, un caraus care avea doua baxuri prinse de un deltaplan a sarit de la mare inaltime, in clipa in care s-a oprit motorul masinariei. Omul a murit pe loc.

Pe de alta parte, politistii de la combaterea fraudelor economice cer sanctionarea clientilor care cumpara marfa de contrabanda. Daca ei dispar, atunci dispar si furnizorii.

Acest comert merge foarte bine in Bucuresti si desigur, in toate orasele mari aflate in apropierea frontierei. In functie de marca, tigarile costa intre 6 si 10 lei pachetul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu