marime text:

Ce crezi ca i-a cerut un profesor unei eleve pentru o nota de trecere?

Dai spaga, termini liceul! Asta i-ar fi spus un profesor de matematica din Bacau unei eleve care avea nevoie de o nota de trecere la acest obiect pentru a intra in examenul de bacalaureat.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata de clasa a 12-a nu s-a lasat insa intimidata si a anuntat politia.

In urma unui flagrant, profesorul, care este si dirigintele ei, a fost retinut pentru 24 de ore.

Barbatul este profesor de matematica la un liceu din Bacau. Eleva din clasa a 12-a il acuza ca i-ar fi cerut 200 de lei, pentru a-i incheia situatia scolara pe anul in curs.

Profesorul nu a recunoscut insa si a declarat anchetatorilor ca banii erau de fapt plata pentru cateva ore de meditatii pe care i le daduse in particular elevei.

Conducerea liceului spune ca va decide daca este cazul sa ia masuri si pe linie profesionala, in functie de mersul anchetei.

Sotia profesorului lucreaza si ea la acelasi colegiu ca profesoara de romana. Ei au impreuna 2 copii al caror tatal risca acum sa ajunga dupa gratii pentru luare de mita.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariucatadxb (2011-06-18 03:43:08)
la puscarie cu el!!! imi amintesc acum de ce nu am terminat facultatea de electromecanica, univ din Craiova unde coruptia era in flooooare!!! vai de Romania si de viitorul ei cu asa profesori; i-am oragnizat un flagrant d-lui prof Gavrila Marin, pe vremea aia, in Mai 2004 cu 1,500,000 dupa ce ii mai dadusem la fel si ma picase...si, surpriza, a scapat doar cu amenda admisnitrativa de vreo 10 mil, apoi fiind reprimit in a preda studentilor si...sa aud acum ca ar fi fost prins cu furt sau folosirea in scopuri proprii a unor fonduri europene...vai de ei si de tara noastra!!! de atunci am povestit la toti irlandezii de educatia si coruptia din Romania! si o sa tot povestesc pana, intr-o zi, o sa uit de rahatu' ce este in Romania, mi-e scarba de tara si legile, plus mafia de acolo...dupa 5 ani de zile petrecuti intr-o facultate, nu am apucat s-o termin :-((
raspunde »
gigel (2011-06-01 14:01:25)
as vrea sa ridice sapunu....lol
raspunde »
eduard (2011-05-31 15:58:42)
Mie mi se pare corect. Esti proasta, dai bani si treci. Te-ai f...t si s..t p..a in toti astia 4 ani si vrei sa te treaca pe ochi frumosi. Oricum in tara asta pentru a lua parte unei societati tre sa ai aceeasi cultura generala cu eleva asta. Exista mosnegi ca Irinel care fac "dive" din gunoaiele astea care ascultau manele si house la coltu blocului.
raspunde »
CrazyZee (2011-05-31 11:16:49)
HA HA HA ...... asta e de cand lumea si pamantul in scolile din Romania ...
raspunde »