marime text:

Cazul mortii Madalinei, inchis, dar razboiul in familie continua. Sotul vrea sa-i dea in judecata pe parintii cantaretei

Parintii Madalinei Manole sunt hotarati sa continue cercetarile. Mai au o sansa finala in sala de judecata, dupa ce miercuri li s-a transmis ferm ca dosarul mortii cantaretei va ramane asa cum au spus procurorii, adica inchis.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parintii Madalinei nu vor sa accepte ideea sinuciderii. Sotii Manole au declarat prin intermediul avocatului lor ca vor contesta punctul de vedere al procurorilor in instanta. Chiar miercuri sefii Parchetului Capitalei le-au respins plangerea facuta acum trei saptamani impotriva solutiei de neincepere a urmaririi penale in acest caz.

Vesti proaste vin si din partea ginerelui: Petru Mircea spune ca daca socrii sai nu se vor opri din atacurile furibunde si acuzatiile ce i le aduc ii va da la randul lui in judecata.

Parintii Madalinei Manole contesta printre altele expertiza medico-legala. Ei vor sa afle daca artista, care avea un fizic fragil putea sa inghita singura o cantitate atat de mare de otrava, ori poate a fortat-o cineva.

De asemenea, sotii Manole cer ca autoritatile sa spuna ce rani a avut fiica lor in afara celei de la cap.

Scandalul a reinviat la o luna dupa ce s-a inchis dosarul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu