marime text:

Cazul baiatului ucis de lovitura primita la discoteca: politistii au cinci suspecti!

Anchetatorii din Arges sunt pe urmele celui care, dintr-o singura lovitura, a curmat viata unui tanar de 17 ani. Au obtinut imaginile de pe camerele de supraveghere ale discotecii in care adolescentul si-a petrecut ultimele ore din viata si au alcatuit un cerc de suspecti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii spun ca au in vizor cinci suspecti, pe care i-au vazut in imaginile inregistrate la discoteca. Dar va mai dura pana cand vor fi identificati si se va afla cu exactitate care dintre ei l-a lovit pe tanarul de 17 ani, provocandu-i astfel moartea.

Cu ajutorul medicilor legisti, procurorii au reusit sa reconstituie filmul evenimentelor: lovit cu pumnul de un necunoscut, la iesirea din discoteca, baiatul s-a prabusit, iar in cadere s-a lovit crunt cu capul de asfalt. Dar n-a dat importanta loviturii si s-a dus acasa, unde in scurt timp si-a pierdut cunostiinta.

Mama lui plecase de Paste la tara, iar cand s-a intors l-a gasit mort. Biata femeie si-a pierdut unicul copil, pe care l-a crescut singura, cu sacrificii uriase. Era un baiat cuminte si asta reiese si din raportul legistilor, care spun ca tanarul nu bause, desi si-a petrecut noaptea de Inviere intr-o discoteca.

Prietenul baiatului mort, care l-a insotit la discoteca, spune ca nu-l cunoaste pe cel care l-a lovit. Dar ar putea sa-l recunoasca, daca anchetatorii ii pun in fata mai multe variante. Tanarul nu-si poate ierta ca a trecut atat de usor peste atac si nu si-a dat seama cat de grava era starea prietenului sau.

Daca va fi gasit, cel care l-a lovit pe tanar risca pana la 15 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu