marime text:

Ce-l poate face pe un barbat sa-si TAIE copilul de doar 2 ani?

Panica luni dimineata intr-un cartier din Navodari, unde localnicii au fost martorii unei scene de groaza. Un barbat de 26 de ani a incercat sa ia chiar viata copilului sau, un baietel de doi ani care probabil nici nu intelegea de ce tatal sau se indreapta spre el cu un cutit in mana.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un vecin a vazut intreaga scena si a reusit sa ajunga la barbat. A discutat cateva momente cu el, incercand sa-l linisteasca.

Intre timp, un alt martor al scenei a sunat la politie, iar oamenii legii au ajuns in scurt timp la fata locului. Intr-o clipa in care individul incerca sa-si explice gestul, un politist a reusit sa-l imobilizeze, iar copilul a fost luat de langa el.

Dupa ce a fost incatusat, barbatul le-a spus oamenilor legii ca sotia lui este plecata in Spania si acolo ar fi inceput o relatie cu altcineva. A vrut sa o pedepseasca luand viata copilului lor.

Politistii l-au dus direct la la sectia de psihiatrie a spitalului din Constanta, iar copilul a ajuns in grija bunicilor.

Anchetatorii asteapta acum rezultatul examenelor facute de psihiatri, pentru a vedea ce masuri pot sa ia in cazul barbatului. Dar cu siguranta il vor tine departe de copil.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuanca (2011-05-25 07:47:17)
fereasca dumnezeu de socuri de astea de nervi
raspunde »
la ciori (2011-05-11 00:18:18)
sa va f00t in gat de tigani borati
raspunde »
malaga (2011-05-10 07:28:27)
le da D-zeu copii la toate bestiile bipede...altzii fac tratamente peste tratamente ,isi doresc cu ardoare un copil,si,poatenu au rezultate.......si..cretinul asta..l-as omori fara remuscari!!!!
raspunde »
l-as fi jupuit cu mana mea (2011-05-09 19:13:23)
Americanii il ciuruiau, crucea mamii lui, si a ei de tara!
raspunde »
vaxx (2011-05-09 18:46:21)
tigani boratzi
raspunde »
X.C (2011-05-09 18:22:17)
uimitor pentru cine ? la cate tinere obligate sa se prostitueze in exterior, sunt destule cazuri de genul acesta. Aceste cazuri sunt doar un rezultat al acestui tip de infractiuni pacat ca voi tratati doar efectul si nu cauza. E ca si cum ai face o frectie la un picior de lemn ! LA VOI TOATE TINERELE OBLIGATE SA SE PROSTITUEZE SUNT PROSTITUATE ! NU VICTIME. FACE CINEVA CEVA PENTRU CA ACESTE CAZURI SA SCADA ?! EU AM INVATA CA PRESA E O PUTERE, SE PARE CA PROFU E UN TAMPIT ! care habar nu are ce spune. PROFULE ESTI TAMPIT UITE DOVADA !
raspunde »