marime text:

Caz socant in Pakistan. Unei femei i-a crescut un sarpe in stomac

Femeia din Pakstan le cere disperata medicilor sa ii scoata sarpele care si-a facut culcus in burta ei. Animalul creste pe zi ce trece, iar femeia se teme pentru viata ei.
Caz socant in Pakistan. Unei femei i-a crescut un sarpe in stomac
Rasheedan Bibi, din Saggar, a inghitit din greseala un sarpe care s-a ascuns in paharul cu apa, iar in cateva luni taratoarea s-a tot marit in abdomenul femeii.

In urma cu cateva saptamani, Rasheedan a mers la medic, pentru ca se gandea ca este gravida, deoarece burta ii crescuse foarte mult in ultimele luni.

In urma ecografiei, medicii au ramas socati: in loc de copilul pe care se asteptau sa il vada, au gasit un sarpe foarte mare, care statea incolacit in burta femeii.

Rasheedan, care provine dintr-o familie foarte saraca, face apel la autoritatile locale pentru a o ajuta sa faca operatia, deoarece se teme ca sarpele din burta ei ar putea sa o omoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuguritel (2011-07-29 14:03:37)
A mai fost un caz de genul asta in Romania prin anii 90. Eram in acelasi spital cu femeia respectiva .... Credeti ce vreti se poate inatmpla daca nu esti atent.
raspunde »
Popa Tautu (2011-07-29 13:47:27)
Bine ca nu i s-a dezvoltat in vagin !
raspunde »
Gabriel (2011-07-29 13:33:07)
Apa era murdara si nu a vazut sarpele XD Am avut si eu odata in burta o rama XD
raspunde »
kata (2011-07-29 12:27:31)
Da, sigur... un sarpe care sa traiasca si sa se dezvolte in mediu anaerob, acid...
raspunde »
andreea (2011-07-29 11:43:47)
mdah sigur...si aia de acu' 2 saptamani chiar a nascut un sarpe cu 7 capete...ce prostie de articol...daca era adevarat as fi vazut la stiri sau ceva...ce pacaleala..cum **** s-a ascuns sarpele in paharu cu apa....
raspunde »