marime text:

CAZ SOCANT! Baietel de 6 ani ademenit cu UN LEU si VIOLAT de trei prieteni mai mari!

Trauma teribila pentru un copilas de 6 ani pe care trei preteni putin mai mari, de 10 si 11 ani, l-au abuzat sexual. Inca nu stie nimeni daca a fost rea vointa sau doar o joaca, dar cert este ca cel mic e profund marcat de toata intamplarea, iar parintii tuturor celor implicati sunt socati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei trei baieti mai mari l-au amagit pe cel mic ca ii vor da cativa lei daca ii va urma departe de casa. Cu gandul ca isi va putea cumpara dulciuri, copilul i-a insotit.

Dupa catva timp s-a intors acasa iar parintii au inteles ca s-a intamplat ceva grav, cand l-au vazut ca tremura tot. Aflat in stare de soc, baiatul abia a putut povesti cum s-a petrecut agresiunea.

Cand politistii au intrat pe fir, parintii baietilor acuzati nu si-au putut crede urechilor. Pana la dramatica intamplare, cele patru familii erau in relatii bune si nimeni nu si-a putut imagina ca se va ajunge la o asemenea grozavie.

Copilul a povestit ca cei trei prieteni l-au dezbracat si au facut sex cu el, dupa ce i-au dat un leu.

Daca in familia victimei intamplarea a starnit revolta, printre rudele baietilor acuzati a produs un val de uimire. 

Specialistii de la Protectia Copilului il vor consilia acum pe baiat, ca sa-l ajute sa depaseasca aceasta trauma.Cei trei baieti acuzati sint prea mici ca sa fie pedepsiti legal, dar familia victimei ar putea obtine o despagubire de la parintii lor, in urma unui proces.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu