marime text:

DRAMA unei minore - a fost rapita si prostituata cu forta de Clanul Preda!

Doi dintre apropiatii lui Eugen Preda, liderul unei grupari din lumea interlopa a Capitalei, sunt acuzati ca au vandut ca pe o marfa o copila de numai 14 ani. Printre clientii fetei s-a numarat si Eugen Preda, aflat in celula pentru furtul armelor dintr-o unitate militara de la Ciorogarla.
DRAMA unei minore - a fost rapita si prostituata cu forta de Clanul Preda!

Copila avea 14 ani cand a fost luata de pe strada, imediat ce a iesit de la ore. Unul dintre cei banuiti c-au rapit-o se numeste Marian Scarlat, un apropiat al lui Eugen Preda, arestat deja in cazul furtului de armament de la Ciorogarla.

A asteptat-o in fata scolii, a impins-o intr-o masina. A pacalit-o, i-a spus ca o iubeste, ca o cunoaste de mai mult timp si ca ar vrea sa se casatoreasca cu ea. Dupa o scurta perioada de timp, prin violenta, a obligat-o sa intretina raporturi sexuale dezvaluie un ofiter al Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate din Ilfov.

"Mi-a spus ca nu mai are bani pentru a ma intretine si ar fi bine sa intretin raporturi sexuale contra cost cu un individ, iar eu de frica am acceptat. Am fost invatata sa spun ca am 18 ani, dar daca am sa spun cuiva ce s-a intamplat o sa ma caute si o sa ma omoare."

Politistii de la crima organizata Ilfov spun ca fata ar fi avut aproximativ 100 de clienti. Era vanduta pe sume intre 20 si 50 de lei. In urma investigatiilor, ofiterii au aflat ca unul dintre clientii fideli era Eugen Preda. Odata cercetarile finalizate, politistii au trecut la actiune.

Cei doi barbati banuiti c-au rapit-o pe fata si au fortat-o sa se prostitueze, sunt in arest. Intre timp, politistii incearca sa identifice si alte tinere care au fost exploatate de traficanti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu