marime text:

Cauciucurile cumparate de la un service auto puteau sa-l bage in mormant!

O patanie incredibila putea sa-i curme viata unui barbat din Hunedoara, care s-a dus cu incredere la un service auto, sa-si cumpere doua cauciucuri si la doua zile, unul dintre pneuri i s-a desprins in mers.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tocmai conducea prin Defileul Jiului, pe o portiune cu multe curbe periculoase si putea sa moara daca nu avea instinctul sa opreasca la timp.

Valentin este director regional la o firma care monteaza instalatii de gaz si parcurge lunar 5.000 de kilometri cu masina de serviciu, asa ca pentru el conteza sa stie ca e in siguranta pe drum. Omul se gandeste cu groaza ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi oprit masina la timp.
 
Suparat, barbatul s-a intors la service cu certificatul de garantie in mana. Cand i s-au montat rotile, omul n-a stat cu ochii pe mecanici.
 
Babatul a contactat deja un avocat si are de gand sa depuna o plangere penala la judecatorie. Cat despre reprezentatnii service-ului, acestia au arefuzat sa comenteze in vreun fel cazul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu