marime text:

Cauciucurile cumparate de la un service auto puteau sa-l bage in mormant!

O patanie incredibila putea sa-i curme viata unui barbat din Hunedoara, care s-a dus cu incredere la un service auto, sa-si cumpere doua cauciucuri si la doua zile, unul dintre pneuri i s-a desprins in mers.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tocmai conducea prin Defileul Jiului, pe o portiune cu multe curbe periculoase si putea sa moara daca nu avea instinctul sa opreasca la timp.

Valentin este director regional la o firma care monteaza instalatii de gaz si parcurge lunar 5.000 de kilometri cu masina de serviciu, asa ca pentru el conteza sa stie ca e in siguranta pe drum. Omul se gandeste cu groaza ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi oprit masina la timp.
 
Suparat, barbatul s-a intors la service cu certificatul de garantie in mana. Cand i s-au montat rotile, omul n-a stat cu ochii pe mecanici.
 
Babatul a contactat deja un avocat si are de gand sa depuna o plangere penala la judecatorie. Cat despre reprezentatnii service-ului, acestia au arefuzat sa comenteze in vreun fel cazul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuAnonim (2011-05-31 08:40:28)
Corect. Nu cauciucul s-a desprins ci roata, dar oricum a fost vina celor de la vulcanizare care trebuiau sa o stranga mai bie.
raspunde »
sofer (2011-04-14 22:47:17)
O fi Emil de la vulcanizare, insa nu stiu care-i prost de moare. Daca incurcam roata cu volanul si scarlatina cu Fukushima, evident ca toate pot fi cauze ale unor decese.Faptul ca acel om a fost in pericol, este evident, insa daca tot dam o informatie, ar fi bine sa fie raportata la cele intamplate.
raspunde »
@emil (2011-04-14 18:22:32)
Emile, tu esti prost de mori. Te pricepi tu la roti, probabil lucrezi la o vulcanizare, dar habar n-ai sa vorbesti. Cum adica nu are legatura cu realitatea? O fi o greseala de exprimare, dar ce a patit omul ala e mai real decat vei fi tu vreodata.
raspunde »
emil (2011-04-14 17:39:21)
Stire care n-are legatura cu realitatea.Nu pneul(partea de cauciuc a unei roţi de vehicul) s-a desprins din mers, este vorba de roata autoturismului, la care nu au fost stranse corespunzator suruburile de fixare.
raspunde »