marime text:

Catedrala Ortodoxa din Targu Mures pradata de trei fete de 10 si 14 ani

Trei minore s-au gandit ca banii din vanzarea lumanarilor ar sta mai bine in buzunarele lor. Asa ca s-au strecurat inauntru si i-au luat, dar una dintre fete a fost prinsa de cea care avea in grija banii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cele trei minore au pandit momentul in care sertarul cu banii din vanzarea lumanarilor este nesupravegheat, au fortat geamul de protectie, au luat banii si-au fugit. Cea din urma fata n-a ajuns departe ca angajata bisericii a prins-o sa-i ceara socoteala.
 
Femeia a cerut ajutorul credinciosilor aflati in acel moment in biserica pentru ca fata sa nu-i scape. A sunat apoi la politie, iar un echipaj aflat in zona le-a prins si pe celelalte doua minore.
 
Fetele sunt cercetate pentru furt calificat, iar daca vor fi condamnate pentru fapta lor, vor ispasi numai jumatate din pedeapsa pentru ca sunt minore.
 
Cele trei minore sunt cunoscute de politisti, dupa ce au mai fost prinse furand din biserici: bani, vaze si chiar covoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuOM (2011-02-21 17:01:17)
CHIAR CREDETI CA UN BOGAT CARE NA MUNCIT O ZI IN VIATA LUI NU-SI DA SEAMA IN CATEVA SECUNDE DE UN OM CARE ESTE MUNCITOR SI BOGATU VREA SA IL EXPLOATEZE? APOI SA CREEZE FRICA IN MUNCITOR CU PRESIUNI CA EL POATE FI HOT SI JOCURI DE INCREDERE CE FAC OMU SA SE DOVEDEASCA LA MAXIM .SA VA PREGATEASCA DE STRAINATATE VORBELE ASTEA, CHIT CA ESTE ASA NOI TOT TRECEM PESTE CA NU DE CAND SUNT EI SUFERIM, CI CU MULT INAINTE.. ESTE PRIMA LECTIE CARE NE TRECE.. ESTE RABDAREA
raspunde »
OM (2011-02-21 16:39:14)
pedeapsa este viata lor.. nu vedeti ca nu au liniste tre sa fure tot timpul chit ca sunt mici si li se pare distractie , mai incolo distreactia devine obligatie ce pedeapsa le mai trebuie .. am ramas fara biserici cumva? am ramas fara Dumnezeu ? daca ele nu sunt invatate credinta ca la 10 fura in loc sa invete ce sa mai stie ? ce mai conteaza ce natie este si ce reclama ne face daca nu erau ei tot existau acea ce ne asupresc imperiile coruptiei .. care se folosesc de ei sa ne sustina imaginea rea care le permite sa ne sclaveasca.
raspunde »
Deril (2011-02-21 14:35:45)
precis ca sunt tigani din zona,mai precis din strada calarasiilor. Inca ne miram ca si din casa Domnului se fura?
raspunde »
cum sa fie condamnati? (2011-02-21 13:27:27)
nu raspund penal, deci ce pedeapsa sa le injumatateasca?
raspunde »
Anti (2011-02-21 11:22:20)
Oare cum de sunt sigur ca sunt tigani?Am dreptate?
raspunde »