marime text:

Catedrala Ortodoxa din Targu Mures pradata de trei fete de 10 si 14 ani

Trei minore s-au gandit ca banii din vanzarea lumanarilor ar sta mai bine in buzunarele lor. Asa ca s-au strecurat inauntru si i-au luat, dar una dintre fete a fost prinsa de cea care avea in grija banii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cele trei minore au pandit momentul in care sertarul cu banii din vanzarea lumanarilor este nesupravegheat, au fortat geamul de protectie, au luat banii si-au fugit. Cea din urma fata n-a ajuns departe ca angajata bisericii a prins-o sa-i ceara socoteala.
 
Femeia a cerut ajutorul credinciosilor aflati in acel moment in biserica pentru ca fata sa nu-i scape. A sunat apoi la politie, iar un echipaj aflat in zona le-a prins si pe celelalte doua minore.
 
Fetele sunt cercetate pentru furt calificat, iar daca vor fi condamnate pentru fapta lor, vor ispasi numai jumatate din pedeapsa pentru ca sunt minore.
 
Cele trei minore sunt cunoscute de politisti, dupa ce au mai fost prinse furand din biserici: bani, vaze si chiar covoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu