marime text:

Catastrofa aviatica in China! 42 de persoane si-au pierdut viata

O aterizare ratata s-a transformat intr-o catastrofa in nord-estul Chinei. Avionul de fabricatie braziliana, care efectua o cursa interna, a iesit de pe pista, s-a rupt in doua si in scurt timp a luat foc.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.42 de trupuri neinsufletite au fost scoase din epava aparatului.
 
Potrivit autoritatilor, alte 54 de persoane, inclusiv pilotul, au supravietuit si sunt spitalizate, majoritatea cu fracturi.
Cutia neagra a fost recuperata si va limpezi circumstantele exacte ale accidentului.
 
Conform AFP, avionul Embraer, utilizat pentru zboruri interne, s-a confruntat, recent, cu probleme tehnice.
In plus, avionul a incercat sa aterizeze in conditii de ceata, chiar daca zborurile de noapte in aceasta zona cu relief accidentat din provincia Heilongjiang nu sunt recomandate.
 
Conform cotidianului Global Times, vizibilitatea era redusa la mai putin de 300 de metri.
Mai multe companii aeriene chineze au anuntat recent probleme tehnice la avioane de tip ERJ-190, iar Autoritatea Aviatiei Civile din China a organizat, in iunie 2009, un atelier dedicat acestor probleme, a anuntat agentia China Noua.
 
Potrivit transcrierilor discutiilor acestei intalniri, aceasta companie a raportat spargerea unor turbine si disfunctionalitati la sisteme de control al zborului, conform agentiei oficiale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu