marime text:

Cat pe ce sa-si ucida sotia pentru ca s-a urcat beat la volan!

Un sofer profesionist cazut in patima bauturii a intrat cu autoturismul intr-un stalp. S-a intamplat luni seara, in Mamaia. Si nu a patit-o doar el, era cat pe ce sa-si omoare si sotia, aflata pe locul din dreapta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi au fost transportati la spital cu rani grave la cap. Politistii spun ca barbatul, pe langa faptul ca a urcat baut la volan, mai si conducea cu viteza.
 
Cei doi soti se intorceau din Navodari de la o petrecere. La intrarea in Mamaia, soseaua era plina de balti. Un pieton aflat pe trotuar a inghetat cand a vazut impactul dintre autoturism si stalp.
 
Desi zi de zi conduce un tir si are atestat de sofer profesionist, barbatul a facut seara greseala si s-a urcat baut la volan.
 
Politistii i-au intocmit soferului dosar penal pentru vatamare corporala si asteapta acum si rezultatul de la recoltarea probelor biologice. Barbatul este la cel de-al treilea accident de acest gen.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu