marime text:

Cat mai costa sa "inchiriezi" doua eleve de liceu pentru sex la mare? 600 de lei!

Doua persoane din Harsova au fost retinute sub acuzatia de proxenetism dupa ce au fost prinse in flagrant de politistii constanteni in timp ce intentionau sa plaseze doua minore, ambele eleve de liceu, contra sumei de 600 de lei.
Cat mai costa sa  inchiriezi  doua eleve de liceu pentru sex la mare? 600 de lei!

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, inspectorul Radu Croitoru, activitatea proxenetilor era monitorizata de mai mult timp, iar flagrantul a fost organizat joi seara, in parcarea hotelului Doina din statiunea Mamaia.

Astfel, Mihai Munteanu, de 28 de ani, si Ionica Cojocaru, de 28 de ani, ambii din Harsova, au fost prinsi de politistii Serviciului Investigatii Criminale, in timp ce intentioneaza sa "inchirieze" unor persoane, in schimbul a 600 de lei, doua tinere in varsta de 15 si 18 ani, din Harsova. Fetele urmau sa practice prostitutia si ulterior sa fie duse in Spania.

Imediat dupa organizarea flagrantului, cei doi au fost dusi la sediul IPJ Constanta, fiind anchetati pentru proxenetism. Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a emis pe numele lor ordonante de retinere pentru 24 ore, urmand ca in cursul zilei de vineri sa fie prezentati Judecatoriei Constanta cu propunerea de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu