marime text:

Castig de 440.000 de euro la "pacanele"! Frauda sau noroc chior?

Pentru cateva clipe, un tanar a crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de-un picior: aparatul la care juca i-ar fi aratat ca a castigat aproximativ 440.000 de euro. Dar bucuria lui a fost scurta. Sustine ca patronii salii de jocuri nu i-au dat niciun ban si au crezut ca ar fi incercat sa-i pacaleasca. Politistii trebuie sa afle de partea cui sta dreptatea.
Castig de 440.000 de euro la pacanele ! Frauda sau noroc chior?

Teodor Bunea a fost pentru cateva minute in culmea fericirii. Dupa trei ore de joc, aparatul i-ar fi aratat un castig de peste 18 miliarde de lei vechi.

"Initial, am crezut ca e un castig de 1 miliard opt sute, dupa-aia la casa mi-au zis ca sunt 18 miliarde. M-am bucurat. Prima data au spus ca nu au atatia bani sa ma plateasca, apoi au spus ca nu-i posibil sa dea un asemenea castig. Au venit reprezentantii cazinoului, au citit jocul, apoi au bagat o cheie si au spus ca da o eroare. A inceput lumea sa faca galagie, sa zica 'Dati-i banii omului!''', povesteste jucatorul.

El sustine ca patronii cazinoului ar fi chemat firma de paza, ca sa-l dea afara cu forta. Mai mult, l-ar fi acuzat ca a umblat la aparat.

"Sunt camere de supraveghere pe care se vede tot timpul ce am facut. Am stat in picioare, nici nu am stat pe scaun", adauga Bunea.

Cum spiritele s-au inflamat si omul, si cei de la sala de jocuri au ajuns la Sectia 9. Fiecare tabara se simte inselata.

"Proprietarii au depus si ei plangere, ca softul aparatului a fost alterat. Din ce cunosc eu, nu am mai avut un caz cu un castig asa de mare", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

In acest moment, aparatul care poate imbogati un om cu 440.000 de euro este pe mana specialistilor de la Biroul National de Metrologie Legala. Numai ei pot spune daca masinaria a dat o eroare sau daca cineva a desigilat-o si i-a modificat softul.

Patronii salii de jocuri au refuzat sa comenteze incidentul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu