marime text:

Casiera unei fabrici din Buzau, injunghiata in gat si jefuita! Politia crede ca autorul este un angajat

Atac fulgerator la o fabrica de masti de gaze de la marginea Buzaului. Casiera, o femeie de 50 de ani, a fost gasita in stare de soc, cu o rana la gat, facuta cel mai probabil cu un cutit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Desi femeia nu a putut povesti ce s-a intamplat se presupune ca atacatorul ar fi unul dintre angajati, care stia ca azi e zi de salariu.

Inainte sa ajunga la spital, femeia a reusit sa le spuna colegilor ca a fost atacata dupa ce s-a intors de la toaleta. Atacatorul i-a pus cutitul la gat si a amenintat-o ca daca nu ii deschide usa, o omoara.

In aceste momente, politia si procurorii fac inventarul sumei de bani care se afla in casieria fabricii, ca sa-si dea seama cat s-a furat.

Agentii de paza spun ca niciun strain nu a trecut poarta fabricii miercuri, ceea ce restrange cercul suspetilor doar la angajatii societatii.

Casiera este hipertensiva si a fost internata in spitalul din Buzau. Audierile vor avea loc mai tarziu, cand femeia va iesi din soc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu