marime text:

ALERTA in Mangalia! Casiera atacata cu pistolul si angajatul unei case de schimb taiat de acelasi individ

Lovitura dupa lovitura la Mangalia. In timp ce politistii incercau sa prinda un suspect care a intrat inarmat vineri la pranz intr-o banca, la numarul de urgenta 112 o voce anunta ca un individ mascat l-a taiat pe fata pe angajatul unei case de schimb valutar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In cazul atacului de la banca, agresorul a lovit-o pe casiera cu pistolul in cap, dar apoi s-a speriat teribil de ce a facut si a luat-o la goana fara nici un ban.

Anchetatorii cred ca este vorba despre acelasi atacator, dupa urma pantofului gasita in balta de sange de la casa de schimb. In cazul atacului de la banca exista imagini surprinse pe camerele de supraveghere, dar si descrierea casierei. In plus, s-au luat amprente de pe o sacosa care a fost uitata pe tejghea de atacator.

Este un barbat tanar, de pana in 30 de ani, atletic, de vreun 1, 80 metri inaltime. In momentul atacului de la banca barbatul avea o bluza de culoare verde si gluga trasa pe cap.

Asta au reusit anchetatorii sa stabileasca dupa ce au stat de vorba cu casiera si au vizionat de mai multe ori imaginile de pe camerele de supraveghere. Femeia care a ajuns la spital imediat dupa atac a fost deja externata. Dar ea nu a fost singura victima, o colega de-a ei a suferit un atac de panica si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Politia a retinut initial un suspect, dar se pare ca nu este el vinovatul. In sediul bancii, la ora atacului nu se afla niciun client, erau doar angajatii, iar politistii au stat de vorba cu toti, sperand ca vor afla mai multe indicii despre suspect.

Cat despre ultimul atac, el a fost dat la cateva ore dupa primul. Angajatul casei de schimb valutar a fost dus la spital in Mangalia plin de sange, dupa o lupta pe viata si pe moarte cu agresorul sau.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu