marime text:

Politisti cat pe ce sa fie linsati de un hot care i-a alergat agitand toporul in aer!

Doi politisti din Mihail Kogalniceanu au fost la un pas de linsaj cand un individ suspectat de furt a inceput sa-i alerge cu toporul in mana.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In ajutorul lui au sarit si rudele care pur si simplu i-au inconjurat pe cei doi agenti.

Intreaga scena a fost suprinsa de o camera de supraveghere. Pe imagini se vede cum politistii au luat-o la fuga pentru a-si salva viata, in timp ce pe urmele lor pornise tot clanul suspectului.

Abia dupa ce unul dintre agenti a tras cinci focuri de arma - unul chiar spre picioarele atacatorului - spiritele s-au calmat. Cazul a fost preluat de procurori, iar individul a fost retinut pentru ultraj.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuHeadshot (2011-04-12 17:43:35)
Daca eram eram in locul lor, ii ciuruiam capul direct la rahatul ala cu toporul...legitima aparare si jgodia era la morga.
raspunde »
KUDOS-NETWORK-GIFTS.BLOGSPOT.COM (2011-04-11 22:29:10)
Intrati pe KUDOS-NETWORK-GIFTS.BLOGSPOT.COM si descoperiti o metoda noua si usoara de a face bani online folosindu-te de Affiliate Marketing.Aveti multi prieteni?Atunci veti putea castiga foarte multi bani(20 EURO/prieten inscris).Inscrierea dureaza max. 5 minute.Metoda testata si dovedita cu poze!
raspunde »
jiji (2011-04-11 20:58:54)
omor ce-i da lu' ala la sectie!
raspunde »
cata (2011-04-11 19:49:42)
o gramada de legi aiurea sunt votate in romania,insa nu se voteaza si o lege care sa permita oamenilor atacati sa-i linseze pe atacatori!!!
raspunde »