marime text:

Cascadorie fara voie! A cazut cu masina de pe digul de opt metri si a aterizat intr-un canal

Un sofer ramas inca neidentificat a fost miercuri noapte cascador fara voie! El a cazut cu masina intr-un canal de langa Dunare, dupa ce s-a rasturnat peste digul de opt metri dintre Braila si Galati. Omul a reusit se pare sa iasa din autoturismul ramas cu rotile in sus si a disparut in noapte.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a intamplat miercuri noapte, pe DN 22 B. Un sofer care mergea dinspre Braila catre Galati a zarit o masina rasturnata in canalul plin cu apa de la baza digului si a anuntat polita.

Oamenii legii au chemat imediat o echipa de scafandri. Acestia au descoperit ca geamul din dreapta al masinii cu numar de Anglia era spart, iar cheile erau inca in contact, insa nu au gasit nicio persoana inauntru si nici vreun act de identitate.
 
Politistii fac cercetari pentru a stabili identitatea soferului si imprejurarile exacte in care acesta a cazut cu masina de pe dig. Cel mai probabil, spun ei, n-a existat nici un martor la cascadoria care se putea sfarsi tragic. Politistii cred ca este posibil ca soferul, socat in urma incidentului, sa fi iesit singur din masina si sa fi incercat sa ajunga cat mai repede acasa sau la un spital.

Oamenii legii nu exclud insa varianta ca persoana in cauza sa fi fost sub influenta alcoolului, motiv pentru care si-a abandonat masina si a fugit. Ei verifica acum si daca autoturismul este furat, dar si unitatile medicale din zona pentru a vedea daca cineva s-a prezentat pentru a solicita ingrijiri medicale in urma unui accident.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu